European Business Game

Er du vindertypen?

European Business Game er en europæisk konkurrence for gymnasieelever, der dyster om at etablere den bedste fiktive virksomhed. For at vinde konkur-rencen er du den, der bedst anvender dine erhvervsøkonomiske teorier i praksis til at etablere en virksomhed: Du er i stand til at komme på idéen og på fornemmeste vis gennemgå resten af processen fra markedsundersøgelse over forretningskoncept til en plan for finansieringen af projektet.

Du kommer til at deltage i en regional konkurrence, og går du videre, skal du møde dine danske konkurrenter i finalen, som afholdes i Finanssektorens Hus i København. Som vinder får du 25.000 kr., som du kan bruge til din rejse og dit ophold i forbindelse med den store europæiske finale. Så hvad gør dig til en vinder? Der er åbent for idéer – sæt i gang!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.