Talenttilbud

 SCU HAR FOKUS PÅ TALENT


Her har talentfulde elever masser af muligheder
for at udfordre sig selv og blive endnu dygtigere

Talentkoordinator Anne Skaarup: Mobil 3038 6076

SCU har fokus på talent

Maksimal udvikling kræver maksimale udfordringer. Derfor har SCU en række spændende talenttilbud til de elever, der har overskud til både personlige og faglige udfordringer.

Masterclass er for dig, der vil prøve kræfter med ekstra undervisning på et højere niveau end det gymnasiale

Young Enterprise er en konkurrence for dig, der har faget innovation og en iværksætter i maven. 

European Business Game er til dig, der vil omsætte erhvervs-økonomiske teorier til praksis og konkurrere mod de bedste

Akademiet for Talentfulde Unge er for dig, der vægter bred faglighed samt social og personlig udvikling højt

 

 

Nordic Study Abroad Conference er for dig, der er ambitiøs og målrettet og overvejer at studere i udlandet. 

Danish Entrepreneurship Award, hvor alle elever med innovation i 2.g får mulighed for at udfolde deres idéer

DM i Erhvervscase, som er med til at profilere erhvervslivets gymnasiale uddannelser

Georg Mohr-konkurrencen er for dig, der er ekstra matematik-interesseret

Forskerspirer giver dig med stort fagligt overskud mulighed for at fordybe dig i et selvvalgt emne


Mød Anne Skaarup:
TALENT-KOORDINATOR

Anne Skaarup er talent-koordinator på SCU. Her brænder hun for at give unge en ekstra udfordring og har opbygget en bred vifte af talenttilbud. 

SCU tilbyder blandt andet Projekt Forskerspirer, Master Class, Akademiet for Talentfulde Unge, Praktik i Udlandet, Nordic Sac Conference og forskellige talent-konkurrencer som eksempelvis Ernst & Young.

- På SCU er der den her ånd, at vi bakker ethvert talent op. Det kan være et sprogligt, økonomisk eller eksempelvis et musisk talent. Måske har man talent for at spille sækkepibe, og så bakker vi op om det. Man kan også have talent for at bidrage til fællesskabet ved at lave arrangementer på skolen eller sidde i Elevrådet. Talent er mange ting. Fællesnævneren er, at man gør et stort stykke arbejde og engagerer sig, siger Anne Skaarup.

Kontakt:
Mail as@scu.dk
Mobil 3038 6076

 

Læs artikel

 

 

Signe og Lærke med i Årets Forskerspire 2020:

Vildt fedt med nye kompetencer

 

 Signe Roesgaard og Lærke Lisby, der begge går på HHX i Skanderborg, har deltaget i den prestigefyldte konkurrence, Årets Forskerspirer 2020, som Københavns Universitet står for. Her lykkedes det endda for Signe at blive nomineret til prisen for sit projekt om unges Corona-adfærd. Dermed er det tredje år i træk, at en HHX-elev fra SCU er blandt de nominerede forskerspirer.

Læs mere

HHX-elev nomineret til Årets Forskerspire 2019

Som den eneste HHX-elev i Danmark blev Asger Mikkelsen fra SCU nomineret i konkurrencen Årets Forskerspire 2019, som Københavns Universitet står for.

- Vi var jo otte elever fra forskellige klasser på SCU, som har været med i Projekt Forskerspirer, og vi har haft det vildt sjovt på turene til København, så socialt har jeg fået rigtig meget ud af at være med. Derudover er jeg også blevet mere selvsikker og selvstændig, forklarer han.

Læs artikel

Hilsen fra PIU-elev i Stuttgart: Helt vild med Tyskland

Hilsen fra Tyskland fra tidligere HHX-elev Christoffer Kobberø, Daimler i Stuttgart.

Han arbejder ved Daimler AG, der blandt andet ejer Mercedes Benz, SMART, SETRA, Freightliner og Western Star.

Christoffer bor på kollegieværelse med andre unge, er vild med Tyskland og anbefaler helt klart et PIU-ophold.

Læs Christoffers hilsen

Talentkonkurrence
giver revisor-job
til Kasper


Kasper Lundegaard Larsen fra HHX har prøvet kræfter med revision- og business cases i den såkaldte Ernst & Young Talent-konkurrence, og det gjorde han så godt, at firmaet har tilbudt ham et job som revisor-trainee.

SCU har fokus på talent. Her har talentfulde elever masser af muligheder for at udfordre sig selv og blive endnu dygtigere. 

Læs Kaspers historie

Matilde skal
i praktik hos
Siemens i Tyskland 


Matilde Damgaard har altid drømt om at bo og arbejde i udlandet. Til august går drømmen i opfyldelse, når hun som PIU-elev skal arbejde hos Siemens i Nürnberg.

Matilde er en af de HHX-elever i Skanderborg, som benytter sig af SCU’s talenttilbud om Praktikplads I Udlandet – i daglig tale forkortet til PIU.

Læs Matildes historie

Kristoffer til London:
Internship i stort  investeringsfirma

 

Kristoffer Skjærbæk fra Skanderborg glæder sig til at blive en del af investeringsfirmaet Nova Founders Capital i London. Et spytkast fra Buckingham Palace og ti minutter til Big Ben. 

Kristoffer Skjærbæk er 19 år og student fra Handelsgymnasiet HHX på SCU. Her hørte han om internshippet i forbindelse med en temadag om iværksætteri.

Læs Kristoffers historie

Hekmatullah på
Akademiet for Talentfulde Unge


Hekmatullah Akbari blev færdig som HHX-student i 2020. Mens han gik her, blev han optaget på Akademiet for Talentfulde Unge.

"Nogen synes nok, at det lyder nørdet. Jeg synes, at det er spændende. Og det handler ikke om at være mega klog. Jeg er bare en nysgerrig person, som gerne vil investere fritiden i at lære noget nyt".

Læs Hekmatullahs historie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.