Ledige stillinger

Fast stilling ved SCU HF Skanderborg

HF-afdelingen på SCU Skanderborg søger 1 underviser til fastansættelse inden for den naturvidenskabelige fagrække. Der lægges særlig vægt på fagene kemi, fysik og geografi. Timerne vil være både på det 2-årige HF og på HF-enkeltfag.

HF-afdelingen er en del af SCU, der tilbyder områdets største samlede udbud af uddannelser til unge og voksne, udover HF tilbyder vi HHX, EUX/EUD og huser HTX og SOSU. HF-afdelingen har ca. 300 årselever

Vi søger en kollega, der har lyst til at arbejde i et studiemiljø med både unge og voksne, er udviklingsorienteret, god til at samarbejde og har humor.

 

Vi kan tilbyde et godt samarbejde med kolleger, der brænder for at give vores elever den bedst mulige uddannelse, pædagogisk og faglig sparring og masser af energi.

Ansættelse efter gældende regler.

Kontaktperson er HF-rektor Frands Fischer på mail ff@scu.dk. Skolen tilbyder ikke en rundvisning, men hvis du er interesseret, så send endelig en ansøgning afsted.

Send din ansøgning pr. mail senest mandag d. 17. december 2018. Ansøgningen sendes med relevante bilag til hfjob@scu.dk med mrk. ”dine fag + dit navn”.

Jobsamtalerne finder sted torsdag d. 20. december.

SCU søger en it-supporterelev til ansættelse 1. februar 2019


Arbejdsopgaverne

Som it-supporterelev hos SCU får du en spændende og alsidig uddannelse. Du bliver en del af skolens it team, hvor du kommer til at håndtere forskellige support opgaver.

Dine primære opgaver bliver support til skolens ansatte og studerende, men du vil også komme til at arbejde med klargøring, installation, implementering af nyt it og fejlfinding på div. it-udstyr.

 

Vi forventer 

  • Du har lyst til at have kontakt med mange mennesker og er udpræget serviceminded
  • Du er ansvarsbevidst og selvstændig, og du sætter en ære i at følge opgaver helt i mål
  • Du er nysgerrig og ivrig for at lære nyt, og du har et godt humør – også når vi har travlt
  • Du har bestået GF2.

 

Om os

It-afdelingen består af 4 medarbejdere: 2 faste medarbejdere og 2 it-supporterelever. It-teamet servicerer ca. 110 ansatte og ca. 1000 studerende, hovedsageligt på Windows eller Mac. Skolens it-drift foregår i samarbejde med Herningsholm it-center, som hoster skolens servere og it-systemer, som primært er baseret på Microsoft produkter.


Du bliver en del af et team med et bredt kompetencefelt, hvor hurtig respons og god service er i højsædet. Vi har en fri og uformel omgangstone, hvor der er plads til at have det sjovt.

 


Vi tilbyder

Du får indflydelse på egen læring og varierende opgaver. Du opnår en bred viden om it, der gør dig i stand til at finde fejl og se sammenhængen mellem forskellige systemer. Vi både udfordrer og støtter dig, og du får rig mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt inklusive frokostpause.

Ansættelse sker i henhold til cirkulære om organisationsaftale for Håndværkere (Modst. Nr. 044-13) samt OAO- S fællesoverenskomst (Modst. Nr. 006-16) Vi udbetaler voksenelevløn til elever over 25 år.

 

Ansøgningsfrist

 Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning til elev@scu.dk og skriv ”It-supporterelev” i emnelinjen. Send din ansøgning senest 10. december 2018 kl. 12.00.

Sammen med din ansøgning vil vi gerne have CV, eksamensbeviser og eventuelle anbefalinger.

 

Vil du vide mere?

Så kontakt It-supporter og elevansvarlig Mona Johansen Larsson på tlf. 20 98 33 18 eller

mhe@scu.dk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Læs mere om cookies