Torben Hein holder hudløst ærligt foredrag for psykologi-elever

Sjældent har elever siddet så stille to timer i træk. Men psykoterapeut og foredragsholder, Torben Hein, har også en uhyrlig barsk historie at fortælle.

Om vold, omsorgssvigt, misbrug, kriminalitet, børnehjem, fængsel og død.

Denne formiddag i november er det psykologi-holdene på HF og HHX, som stille lytter til Torben Heins hudløst ærlige foredrag ”Min forbandede fortid”.

Det sker som led i undervisningen om barndom, tilknytning, omsorgssvigt og resiliens, som betyder at udvikle sig positivt på trods af vanskelige betingelser. For det er netop lykkedes for Torben Hein, der har formået at kæmpe sig tilbage til livet og starte et nyt liv fra bunden.

Efterfølgende har psykologi-eleverne talt foredraget godt igennem og relateret det til de teorier og begreber, som de har arbejdet med i undervisningen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.