Stand-up og stomp-musik ryster nye SCU-elever sammen

Et godt grin baner vej for trivsel og fællesskab for de 250 nye elever, som er begyndt på en ungdomsuddannelse på SCU


En hygge-eftermiddag for de 250 nye førsteårselever på SCU blev onsdag skudt i gang med et stand-up show leveret af skuespiller og komiker Jakob Thrane.

Han har optrådt til store og små shows i hele landet og blev især kendt som en tredjedel af Umage Image, der har hittet med ”Forfest”, ligesom han også har optrådt ved Zulu Comedy Festival med sit eget show ”DU NÅ DUM JO”.

Hygge-eftermiddagen er et led i rækken af aktiviteter, der skal ryste de nye elever sammen.

- På SCU lægger vi stor vægt på trivsel og fællesskab. Det gælder om at komme godt fra start og sørge for at give førsteårseleverne mange fælles oplevelser, der kan ryste dem sammen. Både på tværs af klasserne og på tværs af uddannelserne, så de nye elever lærer hinanden at kende, uanset om de går på HHX, EUX, HF eller HTX, siger Hanne Jordansen Bjerregaard, der er rektor for HHX-uddannelsen på SCU.

 

Stomp og skralde-jam

Efter et godt grin med Jakob Thrane i kantinen kastede førsteårseleverne sig ud i dans, sang og stomp, hvor der blev spillet på utraditionelle musikinstrumenter som tomme skraldespande.

- Et godt fællesskab er fundamentet for at få det maksimale ud af sin ungdomsuddannelse både fagligt og socialt, og vi bestræber os på at lave mange forskellige events. Især for første årgang er det vigtigt at kunne lave noget sjovt og på den måde blive rystet sammen, og derfor havde vi både komik og stomp på plakaten, forklarer Hanne Johansen Bjerregaard.

Efter stand-up showet og Stompen var der orienteringsmøde for forældre og elever på HHX og HTX.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Læs mere om cookies