SCU vil gerne fusionere

Pressemeddelelse 24.08.2018                                                              


SCU vil gerne fusionere

På mødet onsdag aften i bestyrelsen for Skanderborg-Odder Center for Uddannelse var der 100% opbakning til at fusionere med Gymnasiet på Campus Skanderborg.

Efter en grundig drøftelse af undersøgelsesmaterialet og af de gode perspektiver, der er i en fusion, ikke mindst for fortsat at sikre gode ungdomsuddannelsesmuligheder for de kommende generationer af unge i Skanderborg og omegn, var der fuld støtte til, at SCU kunne indgå i en fusion med Skanderborg Gymnasium.

Og det var samtidig med stor beklagelse, at man i bestyrelsen måtte tage til efterretning, at Skanderborg Gymnasiums bestyrelse ikke vil være med.

Sonja Mikkelsen, bestyrelsesformand: ”Vi vil ufortrødent fortsætte med at drive en skole, der leverer god undervisning i hver eneste time til vores elever og kursister, og fortsat tiltrække unge til at uddanne sig på vore uddannelser på Campus.

Samtidig fortsætter det daglige samarbejde med Skanderborg Gymnasium uændret”.

SCU har i perioden, hvor mulighederne i en fusion er undersøgt, været ledet af en konstitueret direktør. I konsekvens af, at fusionen ikke bliver til noget, slås stillingen som direktør nu op mhp. ansættelse pr. 1 december.

 

Yderligere oplysninger hos bestyrelsesformand Sonja Mikkelsen, T: 61222932, M: sool@stofanet.dk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Læs mere om cookies