SCU har ansat ny direktør pr. 1. december

Valget er faldet på Pia Agerbæk Marlo, der i knap 5 år har været direktør for Handelsfagskolen i Odder og Aarhus.

Bestyrelsesformand Sonja Mikkelsen: “Pia Marlo har en solid ledelseserfaring, dels fra Handelsfagskolen, dels fra Handelsskolen i Aalborg, hvor hun både har haft det ledelsesmæssige ansvar for erhvervsuddannelser og handelsgymnasiet. Pia er uddannet HD i afsætning og har en Master i forandringsledelse. Pia kender i forvejen SCU, idet hun har sæde i skolens Lokale Uddannelsesudvalg og er bosiddende i Skanderborg.

Pia kommer til at stå i spidsen for en veldrevet skole, både fagligt og økonomisk, i en tid, hvor der sker en del forandringer på uddannelsesområdet, og hvor der politisk er stor fokus på at få flere unge til at vælge erhvervsuddannelsesvejen. 

I bestyrelsen har vi tillid til at Pia, med de resultater, hun har opnået indtil nu i sin karriere, er den helt rette at sætte i spidsen for den fortsatte udvikling af SCUs mange uddannelser, både inden for det gymnasiale, det erhvervsmæssige og det voksenuddannelsesmæssige område, og vi ser frem til samarbejdet.”

Pia Agerbæk Marlo: “Jeg har altid nydt at træde indenfor på SCU. Nu ser jeg frem til, ikke blot at træde ind ad døren som gæst, men at få lov til at stå i spidsen for en skole, som er kendetegnet ved dygtige og dedikerede medarbejdere, som brænder for at give unge som voksne de bedste uddannelser. Jeg glæder mig til at overtage ansvaret for at drive, udvikle og ikke mindst positionere SCU også ind i fremtiden.

Yderligere oplysninger: 
Sonja Mikkelsen: 61222932,
Pia Agerbæk Marlo: 51373755

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Læs mere om cookies