SCU-elever overrasket med goodie bags

SCU kører ud med en personlig hilsen til alle skolens elever og kursister. – De skal vide, at vi tænker på dem og savner dem, siger SCUs direktør Pia Marlo.

Kantinens berømte chokoladeboller og en masse andre lækkerier er på vej til alle elever og kursister på SCU i Skanderborg. I alt bliver 882 goodie bags personligt afleveret ved fordøren hjemme i privaten.

- Jamen, tusind tak. Det er da godt nok en overraskelse her fra morgenstunden, griner Frida Wirenfeldt Lange, som er den allerførste elev, der får overrakt en goodie bag på dørtrinnet ved familiens gule murstenshus i Skanderborg.

Det er Michael Brygger Jensen fra kantinen, som overrækker morgenens første hilsen. Bagagerummet i hans firhjulstrækker er proppet med goodie bags, og under armen har han et tykt bundt papirer med adresser, som han taster ind i bilens gps-system. Næste stop Aarhus.

- Vi vil gerne fortælle eleverne og kursisterne, at vi tænker på dem og savner dem. Det er svært at vise virtuelt, så derfor bringer vi en personlig hilsen ud til alle. Skole-nedlukningen har varet længe nu, så det er på tide med opmuntring, siger SCUs direktør Pia Marlo.

Kantinepersonalet har delt ruterne imellem sig, og tre biler kører non-stop rundt i det østjyske. Lige fra Skanderborg, Hylke, Galten og Ry og til Odder, Silkeborg, Viby og Risskov. Efter planen færdiggøres udbringningen i løbet af denne uge.

I hver goodie bag er der ud over chokoladeboller, slik og tyggegummi også et personligt brev, en vandflaske og et mundbind med SCU-logo på.

Læs artikel i Ugebladet-Skanderborg

 

 

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.