Innovationshold til
Danish Entrepreneurship Award 2019

 

 

De gode ideer væltede frem, da næsten 7.000 innovative elever og studerende torsdag var samlet til Danish Entrepreneurship Award i Fredericia. Tre innovationshold fra HHX deltog og fik rosende ord med på vejen.Tusindvis af unge iværksætterspirer fra 6. klasse og op til universitetsniveau var torsdag den 21. november samlet til Danish Entrepreneurship Award 2019 i Fredericia.

Her kunne de unge pitche deres idéer foran erfarne erhvervsfolk, få sparring og teste sig selv af som iværksættere på en dag, der satte fuldt fokus på entreprenørskab i Danmark.

For de tre innovationshold fra SCU var det en stor oplevelse at deltage ved Award'en i Fredericia.

- Det var en kæmpe oplevelse at være med blandt de 7.000 deltagere. Et enormt set-up med musik og dj, foredrag og workshops, så der var mulighed for at hente ny viden. Og innovationseleverne gjorde det godt. Der var ingen priser, men der var ros og kommentarer som "flot", siger Henrik Aa Klemmesen, lektor på HHX.

 

Verdensmålene i spil

Ligesom SCU arbejder strategisk med FN's Verdensmål, så relaterede mange af ideerne sig netop til verdensmålene.

- Mange af ideerne har i år haft fokus på bæredygtighed, grøn omstilling eller verdensmålene, og det viser, at de unge har nogle nytænkende ideer til vores fælles globale udfordringer, og det er virkelig skønt at opleve, siger Christian Vintergaard, adm. direktør i Fonden for Entreprenørskab, der står bag Danish Entrepreneurship Award, i en pressemeddelelse.

Blandt vinderidéerne var både et digitalt pantsystem, grønne fællesskaber der bekæmper ensomhed og modulopbyggede biler.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Læs mere om cookies