Indtryk fra Nordic SAC Conference

Indtryk fra Nordic SAC Conference

De deltagende elever havde en fantastisk dag, der gav dem motivation til at overveje at studere i udlandet. De var også meget imponerede over den begejstring, professionalisme og entusiasme, der prægede hele konferencen.

 

Om deres oplevelser siger eleverne:

Jeg synes, NSAC var meget spændende. Jeg synes særligt, det var spændende at høre "speakerne", som fortalte om deres oplevelser vedr. studielivet i udlandet. Det gav et godt indblik i, hvad man kan forvente af de udenlandske universiteter.
Derudover synes jeg, at der var en fed atmosfære. Folk var åbne og ville gerne dele ud af deres erfaringer.
Jeg er helt sikkert blevet motiveret til at søge ind på udenlandske universiteter i fremtiden.

Det har været en stor oplevelse at deltage i konferencen, da det har åbnet mine øjne for en masse muligheder, som jeg slet ikke vidste eksisterede. Det har været utroligt inspirerende at deltage i konferencen og høre om andre personers oplevelser fra de såkaldte 'motivational speakers'. Derudover har jeg fået skabt et netværk og lært nye mennesker at kende, som også er meget interesserede i at læse i udlandet.

 

Nordic SAC konferencen var utrolig inspirerende og bestemt også motiverende. Det var både spændende at lære nye mennesker at kende, og ikke mindst at få lov til at snakke med repræsentanter fra nogle af verdens bedste universiteter! Man blev mødt af mennesker, der var professionelle samtidig med, at de havde et højt humør. Det var en helt unik oplevelse at være samlet med så mange andre ambitiøse studerende til en vellykket dag, hvor man dels bliver informeret om nogle af de mange muligheder, som studerende har, og dels får mulighed for at få svar på de spørgsmål, som man sidder inde med. Jeg er bestemt inspireret til at følge min drøm om at studere på et udenlandsk universitet, og nu er jeg også velinformeret om, hvad det egentlig indebærer at studere i udlandet.

Jeg synes, at det var rigtig spændende og givende at deltage i NSAC, idet man virkelig fik indsigt i de mange muligheder, der er for at studere i udlandet. Samtidigt med det fik man muligheden for at møde og høre en masse interessante mennesker og ikke mindst blive inspireret til sin egen videre fremtid i forhold til uddannelse og karriere. D, bød Nordic Sac også på et spændende program og en særlig stemning, som i sig selv var en oplevelse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Læs mere om cookies