Indtryk fra Nordic SAC Conference lørdag den 22. september 2018

De 12 elever, der deltog i NSAC-konferencen, havde en fantastisk dag, der gav dem inspiration til at overveje at studere i udlandet. De var også meget imponerede over den begejstring, professionalisme og entusiasme, der prægede hele konferencen.

Om deres oplevelser siger eleverne:

NSAC gav mig en masse brugbar information angående de forskellige udenlandske universiteter, der var til stede.Det har været en stor oplevelse at deltage i konferencen, da det har åbnet mine øjne for en masse muligheder i udlandet, som jeg slet ikke vidste eksisterede.

Nordic SAC konferencen var utrolig inspirerende og bestemt også motiverende. Det var både spændende at lære nye mennesker at kende, og ikke mindst at få lov til at snakke med repræsentanter fra nogle af verdens bedste universiteter.

Vi blev mødt af mennesker, der var professionelle samtidig med, at de havde et højt humør. Det var en helt unik oplevelse at være samlet med så mange andre ambitiøse studerende til en vellykket dag, hvor man dels blev informeret om nogle af de mange muligheder, som studerende har, og dels fik mulighed for at få svar på de spørgsmål, som man sidder inde med. Jeg er bestemt inspireret til at følge min drøm om at studere på et udenlandsk universitet, og nu er jeg også velinformeret om, hvad det egentlig indebærer at studere i udlandet.

NSAC fik arrangeret et utrolig vellykket arrangement, hvor man fik stor indsigt i nogle af de mange muligheder, men som ung har, i forhold til at studere i udlandet. Derudover fik man et indblik i selve optagelsesprocessen, samt de kvaliteter man skal besidde både fagligt og personligt, for at studere i udlandet.

Til NSAC-konferencen var de repræsenterede universiteter meget inspirerende og spændende at høre om. Oplæggene og workshopsene var utroligt motiverende, og konferencen har givet mig endnu mere mod på og lyst til at studere i udlandet.

Det hele var velorganiseret og professionelt arrangeret, og der blev udvist stor entusiasme fra både deltagere og repræsentanter fra de deltagende universiteter.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Læs mere om cookies