HHX-rektor: Tusind tak for traditionen!

 

Tre HHX-elever har på eget initiativ skabt en unik tradition med morgensamlinger på SCU. På skoleårets sidste morgensamling takkede rektor Hanne Jordansen de tre afgangselever for en kæmpe indsats.


Kære Wazma, Kristine og Robert

I fantastiske, skønne og dygtige unge mennesker.

1000 tak for jeres kæmpe indsats i morgensamlingsudvalget, som var jeres helt egen idé.  I kom til mig og spurgte ”må vi godt have lov til” …. og om I måtte – sikken et initiativ.

Enhver morgensamling har været helt unik med sjove indslag, stemningsvideoer fra studierejser, kreative lærerinterviews og ”unfair” konkurrencer – alt sammen præsenteret på en så fin og sober måde.

I har skabt en helt fantastisk tradition og i den grad været med til at fremme kulturen på HHX – ja I har oven i købet fået os alle til at synge med på den obligatoriske sang.

Kim Larsen syger: ”Åh de smukke unge mennesker pludselig er de stukket af” men I har alligevel sikret, at jeg ikke er overladt til mig selv – tak fordi et nyt morgensamlingsudvalg står klar til næste skoleår.

Kære Wazma, Kristine og Robert.  Jeg vil gerne takke jer for jeres indsats og vores samarbejde med en gave og jeg håber, I altid vil tænke tilbage på tre fantastiske år på HHX med denne klassiker.

– vi kommer til at savne jer og jeres kammerater – I har været en fantastisk årgang. 

 

 

 

 

 

HHX-rektoren sammen med det initiativrige morgensamlingsudvalg, der har kickstartet en ny tradition på SCU.

Gaver til morgensamlingsudvalget - Kay Bojesens "Abe".

Morgensamlingsudvalget under keyboardet, mens de viser film om jagten på et nyt morgensamlingsudvalg, der skal føre traditionen videre.

Det nye morgensamlingsudvalg præsenteres på skoleårets sidste HHX-morgensamling.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Læs mere om cookies