HHX-elever til Forskerspirermøde i København

Den 22. og 23. april deltog Daniel, Alexander, Simon, Kristoffer, Kristine, Lema og Wazma i Projekt Forskerspirer på Københavns Universitet.

Projekt Forskerspirer giver elever med et fagligt overskud og en god portion nysgerrighed mulighed for at fordybe sig i et selvvalgt emne og udarbejde forslag til et forskningsprojekt inden for humaniora, naturvidenskab, samfundsvidenskab og sundhedsvidenskab. Dette er det første møde, inden forskerspirerne skal i gang med at finde en forsker og med arbejdet med deres synopsis.

Om mødet siger de blandt andet:

Mødet var yderst konstruktivt og spændende. Jeg føler, at jeg er blevet godt rustet til at gå i gang med projektet.

Mødet var meget spændende og gav en masse ideer til, hvilken tilgang man skal have til projektet, samt de 'forskellige' måder at forske på. Det var også meget spændende at snakke sammen med mange andre forskerspirer om deres projekter.

Mødet gik super godt og åbnede op for en masse ny og brugbar viden. Samtidig fik vi mødt en masse nye og spændende mennesker fra forskellige uddannelser, hvor deres input helt sikkert hjælper til den fremtidige opgave.

Det var en rigtig lærerig tur, som har gjort, at jeg har bevæget mig i en tættere retning af hvad mit eget forskningsprojekt skal omhandle.

De to dages ophold på Københavns Universitet har i den grad givet mig et mere omfattende indblik i, hvad det vil sige at være universitetsstuderende. Ikke nok med det, har jeg også fået et godt indblik i forskellige metodeovervejelser og teknikker til, hvordan jeg kan gribe andre projekter eller opgaver an.

Det har været en utrolig god oplevelse! Jeg har stiftet mange nye bekendtskaber og hørt om alverdens interessante forslag til projekter. Folks engagement har bidraget til at gøre dagene meget givende.

Vi ønsker de seje spirer held og lykke med deres videre forløb.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Læs mere om cookies