Gustav er elevrådsformand: Fagligt fedt på SCU 

Gustav Flycht er elevrådsformand på SCU. Han går samtidig i 3.g på skolens handelsgymnasium. Her fortæller Gustav om hverdagen på SCU i Skanderborg.


Hvordan er det at gå på skolen?

Her er mange forskellige ungdomsuddannelser og dermed mange forskellige typer elever, og det kan jeg virkelig godt lide.

Nogle gange føles det næsten som en tur rundt i verden, når man kigger på folk, fordi vi er så forskellige, men det er superfedt, at man ikke kun løber rundt i sin egen lille boble med folk, der ligner en selv.

Her er et godt fællesskab og et godt studiemiljø, og det er rart, at SCU er et åbent og imødekommende sted for alle.


Hvordan er sammenholdet i klasserne?

Som ny elev på SCU bliver man taget godt imod. Klasserne bliver hurtigt rystet sammen med en masse intro-aktiviteter, og der er fokus på, at vi elever fungerer socialt godt sammen.

Trivsel er vigtigt, og generelt er der et godt sammenhold i klasserne. Vi tager for eksempel i biografen sammen, og i løbet af skoleåret er der fredagsbar, gallafest og en masse events.

Elevrådet arrangerer for eksempel også julekonkurrencer for hele skolen, og i januar laver vi ’farvede fredage’ med tøj i bestemte farver for at peppe en grå og lidt kedelig januar måned op. Vi forsøger hele tiden at finde på noget sjovt.

 

Hvordan er det faglige niveau?

Jeg er vild med at gå på SCU. Vi lærer virkelig noget. Her er høj faglighed, og undervisningen er god og struktureret, og lærerne lytter til os elever. Det er et fagligt fedt sted.


Læs artikel om Gustav i Odder Avis

Gustav Flycht er elevrådsformand på SCU

Fra venstre:
Næstformand i Elevrådet, Thor Lange
Elevrådets repræsentant i skolens bestyrelse, Mads Holmgaard
Formand for Elevrådet, Gustav Flycht

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.