SCU aflyser studieture
og arrangementer
som følge af Coronavirus

SCU aflyser studierejserne i uge 13 til Barcelona, Málaga Lissabon og Rom. Flere arrangementer droppes. 

Turen til Rom flyttes til juni, hvilket desværre ikke er muligt med de andre studierejser. 

- HH2As studierejse til Rom er flyttet til uge 24 fra den 7. juni til den 12. juni, men da det samtidig er i eksamensperioden, vil det ikke kunne lade sig gøre med de andre studierejser, siger SCUs internationale koordinator Jette Bech.

Hun arbejder på at flytte rejserne til august, men om det kan gennemføres, er uvist på nuværende tidspunkt. 

- Lige nu arbejder jeg på at få flyttet rejserne til august, men alt kan ske i disse tider, og vi kan ikke med sikkerhed sige, at det er sådan, det bliver, men jeg arbejder på det, siger Jette Bech.

Eleverne vil i uge 13 få terminsprøver og undervisning.

 

SCU følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger

- Her på SCU følger vi situationen tæt, og der skal ikke herske nogen tvivl om, at Sundhedsstyrelsen afgør, hvad vi som institution kan, må og skal, understreger SCUs direktør, Pia Marlo.

 

Øvrige aflysninger 

Ud over studierejserne i marts er skolefesten på fredag den 13. marts aflyst.

Desuden er afgangselevernes øvetimer i lanciers aflyst resten af marts måned. Så vidt det er muligt, samles der op på trinene i april. 

Indtil videre ved vides det ikke, om Galla-festen den 1. maj kan genneføres. Bliver den aflyst, får eleverne selvfølgelig pengene tilbage.

Med hensyn til kantinen på SCU, er der planlagt en sær-løsning, så alle kan få frokost, selvom myndighederne måske vælger at lukke buffeten.

 
HVIS Sundhedstyrelsen lukker skolen

HVIS Sundhedsstyrelsen vælger at lukke skolen, og der understreges HVIS, så vil SCU iværksætte alternative former for undervisning.

Hvis det bliver aktuelt, informeres der naturligvis grundigt om det.


Håndsprit i alle klasselokaler

Det er lykkedes at skaffe håndsprit, og der er nu sat dispensere frem i samtlige klasselokaler, i personalerummet og andre centrale steder på skolen.

 

Mere info om Corona-virus

"Vi følger Sundhedsstyrelsens afgørelser," fastslår SCUs direktør Pia Marlo.

"HH2As studierejse til Rom er flyttet til uge 24 fra den 7. juni til den 12. juni, men da det samtidig er i eksamensperioden, vil det ikke kunne lade sig gøre med de andre studierejser," siger SCUs internationale koordinator, Jette Bech.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.