12 HHX-elever til Nordic Study Abroad Conference 2020

I weekenden var 12 HHX-elever fra SCU samlet på Skanderborg Park for at deltage i Nordic Study Abroad Conference 2020, som i år blev afholdt virtuelt pga corona-situationen.

Her fik de 12 elever en interaktiv oplevelse med præsentationer, paneldebatter og workshops - og ikke mindst en unik mulighed for direkte samtale med optagelsesansvarlige og elever fra flere verdensklasse universiteter heriblandt Oxford University, Cambridge University, Yale, Hong Kong University og London Scool of Economics og mange flere.

Dermed er de 12 HHX-elever klædt godt på, hvis de efter studentereksamen ønsker at søge mod udlandet for at studere.

Eleverne på SCU er inviteret til at deltage i konferencen af Nordic Study Abroad Community (NSAC). Og helt extraordinært har SCU i år fået lov til at stille med et stort antal elever.

"Vi er utrolig glade og taknemlige for det gode samarbejde, vi længe har haft med jer på Skanderborg-Odder Center for Uddannelser. I har altid leveret fantastisk ambitiøse og kompetente elever til vores konference, og vi er sikre på, at dette også bliver tilfældet i år. Tidligere har I haft et bestemt antal pladser reserveret til konferencen, men som en ekstra tak for det gode samarbejde, som vi håber, vil fortsætte mange år endnu, har vi besluttet at tilbyde netop jeres gymnasium en ekstra særlig mulighed netop i år. I år vil der IKKE være et loft over antallet af reserverede pladser til Jer, I vil derimod kunne deltage med præcis det antal, I måtte ønske," siger Anders Ørnsvig, director, Nordic Study Abroad Community.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.