Studieliv på HF

Her kan du læse mere om livet som studerende på SCU Campus og om de sociale og faglige tiltag, der er med til at sikre dig den bedste uddannelse

 

Det sociale 

På HF har vi op flere klasser pr. årgang, og vi har et åbent og trygt miljø på skolen, hvor undervisere og elever kender hinanden. Vi vægter det gode studiemiljø meget højt, da det i ligeså høj grad som undervisningen er en stor faktor for elevernes udvikling og faglighed. Vi har mange aktiviteter på tværs af klasserne, så du kommer til at kende hele årgangen. 

Mange af skolens fælles aktiviteter drives af elever – selvfølgelig med hjælp fra skolens ansatte. Som elev har du derfor direkte indflydelse på skolens fælles aktiviteter, og alle klasser har repræsentanter i elevråd og festudvalg

 Se vores sociale aktiviteter her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Studierejser

På HF får du et større indblik i både vores lokale, danske verden og i vores større, europæiske. Derfor er der indlagt flere studierejser. Der er obligatoriske tur til Dublin. Og en frivillig mulighed for en studierejse til Kina. Studieturene er med egenfinansiering. 

Vi vægter i dagligdagen, at undervisningen også foregår mange andre steder end i klasseværelset – og der er indlagt en række dagsture til eksempelvis kulturelle institutioner som Den Gamle By, Aros, Moesgaard eller relevante virksomhedsbesøg som Reno Syd. 

Du kan læse mere om mulighederne her.

 

Talenttilbud

Maksimal udvikling kræver maksimale udfordringer, og derfor tilbyder vi dig, der har overskuddet til både personlige og faglige udfordringer at deltage i vores talenttilbud.

HF Uni: Vil du læse videre på Universitet? Så kan du som en integreret del af de to år vælge en særlig udvidet fagpakke. Læs mere herom under fagpakker.

MasterClass er et tilbud til dig, der har gjort dig særligt fagligt bemærket, og som vil prøve kræfter med ekstra undervisning, hvor niveauet er højere end det gymnasiale.

Læs om Masterclass her

På SCU vil vi gerne styrke og fremme vores dygtigste HF-elever, og hvis du er en af dem, kan vi tilbyde dig at komme i en særlig MasterClass. Her er målet at give dig og de andre MasterClass-elever faglige udfordringer og oplevelser samt at vise facetter af faget, som forhåbentlig kan hjælpe jer i jeres fremtidige uddannelsesvalg. Undervisningen giver forhåbentlig også blod på tanden, så I har mod på og lyst til at dyrke jeres særlige talent i det videre uddannelsesforløb.

MasterClass er et samarbejde mellem os, AARHUS TECH og Skanderborg Gymnasium, og via det kan vi tilbyde undervisning for vores særlige talenter inden for fagene: dansk, engelsk, tysk, samfundsfag, naturfag og matematik.

Det er op til lærerne at sammensætte et spændende undervisningsforløb, som udruster dig med kompetencer, der ligger ud over uddannelsens faglige mål.

Rent praktisk kommer det til at foregå sådan, at du sender en motiveret ansøgning til vores talentkoordinator, Anne Skaarup, og med baggrund i faglærerens vurdering udvælges de dygtigste elever. Hvis det er dig, bliver du undervist fem eftermiddage i løbet af januar på enten Skanderborg Gymnasium eller hos os selv.

Du er altid velkommen til at kontakte Anne Skaarup eller studievejledningen for mere information.

Brug for vejledning?

 

Lene Zülau Amstrup

Studievejleder HF

kd.ucs@post @jzl 3706post @ 8303

Sif Svaneby Højlund

Studievejleder HF

kd.ucs@post @hss 8706post @ 8303
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.