Studieliv - mere end en uddannelse

Her kan du blive klogere på studielivet på uddannelsen og læse mere om de sociale arrangementer, studieture og talenttilbud, som vi tilbyder dig 

Det sociale 

På EUX Business har vi et åbent og trygt miljø, hvor lærere og elever kender hinanden. Vi vægter det gode studiemiljø meget højt, da det i ligeså høj grad som undervisningen er en stor faktor for elevernes udvikling og faglighed. 

Mange af skolens fælles aktiviteter drives af elever – selvfølgelig med hjælp fra skolens ansatte. Som elev har du derfor direkte indflydelse på skolens fælles aktiviteter, og alle klasser har repræsentanter i elevråd og festudvalg

 Se vores sociale aktiviteter her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Studierejser

På EUX Business tager vi i efteråret på første studieår på en klassetur til København. Klassen fastlægger programmet sammen med underviserne på turen, I kan eksempelvis tage på virksomhedsbesøg hos Carlsberg eller Parken? Måske vælger I også at besøge Christiansborg, Kongens Have eller Amalienborg? Om aftenen vil der være mulighed for fælles spisning mv. 

På andet år planlægges der en studietur, hvor der er fokus på karrieremuligheder både nationalt og internationalt. Studieturen er en klassetur, så der vil naturligvis også være tid til hygge og samvær med de andre i klassen. Turen er en del at undervisningen og er obligatorisk.

SPS/støtte

På EUD & EUX Business anvendes læse- og skriveteknologi naturligt i undervisningen. 

Læs om mulighederne her 

 

Talenttilbud

Maksimal udvikling kræver maksimale udfordringer, og derfor tilbyder vi dig, der har overskuddet til både personlige og faglige udfordringer at deltage i vores MasterClass. Masterclass er et tilbud til dig, der har gjort dig særligt fagligt bemærket og som vil prøve kræfter med ekstra undervisning, hvor niveauet er højere end det gymnasiale.

Læs om mulighederne her

 

Brug for vejledning?

 

 

Bodil Smidt-Jensen

Studievejleder EUD/EUX Business

kd.ucs@post @jsb 7657post @ 0216

Maria Winther Busk

Praktikpladskonsulent EUD/EUX Business

kd.ucs@post @bwm 8806post @ 8303

Sanne Skovsgaard Madsen

SPS-koordinator EUD/EUX Business

kd.ucs@post @mss
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.