For virksomheder

Læs mere om, hvilke fordele det giver jeres virksomhed at have en elev fra EUD/EUX Business. Bliv også klogere på vores tilbud omkring lærepladsservice.  

Ledige lærepladser

Udfyld uddannelsesaftale digitalt her

Få en elev i lære

Som virksomhed har I mulighed for at få en af vores elever i lære, og det er der flere fordele ved:

  • Alle prognoser viser, at der bliver mangel på faglært arbejdskraft inden for en årrække.
  • Virksomheder overlever ikke kun på ordretilgang og gode produkter, men også på at have velkvalificerede medarbejdere.
  • Den rigtige elev i det rigtige job bidrager med opdateret viden, frisk inspiration, gå-på-mod og nye relationer. 

Hvis I har spørgsmål omkring det at have en elev i lære, er I meget velkomne til at kontakte os. Se kontaktinformationer nederst på siden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lærepladsservice

Overvejer I at ansætte en elev, hjælper vi jer med at blive godkendt som læreplads og med at udfærdige de nødvendige papirer. Det sker oftest ved, at vi besøger jer og sammen aftaler detaljer og afklarer spørgsmål. Kontakt Lærepladskonsulent Maria Busk på mobil nr. 20983326 eller mail mwb@scu.dk, eller Lærepladssekretær Ann Bering Petersen på telefon nr. 87933028 eller mail ab@scu.dk.

For hurtigt at kunne skabe kontakt mellem elev og virksomhed har vi oprettet en jobbank, hvor I har mulighed for at få lagt et stillingsopslag ind. I skal blot sende dokumentet til os i enten word- eller pdf-format. Vi samarbejder med de øvrige handelsskoler i regionen, så jeres opslag kan eksponeres for en bred skare af potentielle elever. 

Se de aktuelle jobopslag her

 For yderligere information her

I kan hente blanketter til uddannelsesaftalen her

 

 

VEU

VEU betyder VoksenEfterUddannelse.

Vi tilbyder lokale virksomheder gratis rådgivning og vejledning om voksen- og efteruddannelse af deres medarbejdere. Flere virksomheder benytter også efteruddannelse til at få opkvalificeret medarbejderne i perioder med fordeling eller som alternativ til fyring.

Uanset om du er medarbejder, er ledig eller er virksomhedsleder, der skal lave uddannelsesplanlægning for dine medarbejdere, står vi klar med rådgivning og hjælp med uddannelsesplanlægning. Vi har overblik over kurser for ordblinde og samt kurser med fokus på engelsk, IT eller almene basisskolekundskaber, der skal forbedres. 

Ønsker du hjælp til at få et overblik over, hvilke muligheder du har som medarbejder, virksomhed eller ledig, så kontakt os. Rådgivning og vejledning er naturligvis gratis og uforpligtende.

Brug for vejledning?

 

  

Maria Winther Busk

Lærepladskonsulent, EUD & EUX Business

kd.ucs@post @bwm 8806post @ 8303

Ann Bering Petersen

Lærepladsadministration

kd.ucs@post @ba 8203post @ 3978

Karen Christensen Porse

VEU, Uddannelsesleder VUC

kd.ucs@post @pck 6506post @ 8303
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.