Find jeres nye elev med en EUX uddannelse

Her kan du blive vejledt i at finde den helt rette elev til din virksomhed, og blive klogere på hvad du kan forvente af vores elever. Du er altid velkommen til at kontakte vores praktikservice, så giver vi dig en hjælpende hånd med ansættelsesprocessen

 

Som virksomhed kan I benytte jer af flere af vores tilbud. I kan få en elev i lære i jeres virksomhed, og vi kan hjælpe jer med flere former for efteruddannelse.

Få en elev i lære

Som virksomhed har I mulighed for at få en af vores elever i lære, og det er der flere fordele ved:

  • Alle prognoser viser, at der bliver mangel på faglært arbejdskraft inden for en årrække.
  • Virksomheder overlever ikke kun på ordretilgang og gode produkter, men også på at have velkvalificerede medarbejdere.
  • Den rigtige elev i det rigtige job bidrager med opdateret viden, frisk inspiration, gå-på-mod og nye relationer.

Hvis I har spørgsmål omkring det at have en elev i lære, er I meget velkomne til at kontakte os. Se kontaktinformationer nederst på siden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VEU

VEU betyder VoksenEfterUddannelse og er et formelt samarbejde mellem skoler, der udbyder voksen- og efteruddannelse.

Vi samarbejder med VEU Østjylland om rådgivning og vejledning til virksomheder omkring efteruddannelse. Vores VEU-konsulent står klar med rådgivning og hjælp med uddannelsesplanlægning, uanset om du er medarbejder, er ledig eller er virksomhedsleder, der skal lave uddannelsesplanlægning for dine medarbejdere. Vi har overblik over de almene og erhvervsrettede efteruddannelser, fx AMU-kurser og kurser for ordblinde og læse-stavesvage samt kurser med fokus på almene basisskolekundskaber, der skal forbedres. 

En samlet oversigt over efter- og videreuddannelser i regi af VEU-Østjylland kan ses her.

Ønsker du hjælp til at få et overblik over, hvilke muligheder du har som medarbejder, virksomhed eller ledig, så kontakt os. Rådgivning og vejledning er naturligvis gratis og uforpligtende.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Praktikservice

Overvejer I at ansætte en elev, hjælper vi jer med at blive godkendt som praktikplads og med at udfærdige de nødvendige papirer. Det sker oftest ved, at vi besøger jer og sammen aftaler detaljer og afklarer spørgsmål.

For hurtigt at kunne skabe kontakt mellem elev og virksomhed har vi oprettet en jobbank, hvor I har mulighed for at få lagt et stillingsopslag ind. I skal blot sende dokumentet til os i enten word- eller pdf-format. Vi samarbejder med de øvrige handelsskoler i regionen, så jeres opslag eksponeres for en bred skare af potentielle elever. 

Brug for vejledning?

Maria Winther Busk

Lærepladskonsulent EUD & EUX Business

kd.ucs@post @bwm 8806post @ 8303

Ann Bering Petersen

Lærepladsadministration

kd.ucs@post @ba 8203post @ 3978
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.