Til dig som starter på EUD

Bliv klogere på EUD-uddannelsen inden studiestart - vi giver dig et unikt indblik i dine første 14 dage på studiet, samt hvad du kan forvente af undervisningen.

Info til nye elever skoleåret 2021/2022

Det er altid spændende at starte et nyt sted og ofte forbundet med sommerfugle i maven. Her har vi samlet lidt information om EUD, så du kan få et indblik i den verden, du snart træder ind i.

Læs mere her

Med EUD Business får du en uddannelse, der stiller skarpt på dine evner og det, du brænder for at arbejde med, allerede mens du går i skole. Det betyder, at du er klar til at bringe dine evner i spil, så snart du kommer ud i erhvervslivet.

 

 

 

 

 

De første 14 dage 

”Jeg lærer mere, hvis der er en god stemning i klassen”.  For at du kan lære noget, er en god trivsel vigtig. Derfor starter du på EUD Business op med et introduktionsforløb. 

Alle nye EUD Business elever er på fælles teambuilding en af de første skoledage. Du vil også komme til at deltage i et forløb, som vi kalder ‘Netwerket’. Målet med Netwerk at støtte dig og dine kammerater på uddannelsen i at skabe en klassekultur, hvor alle føler sig trygge og velkomne.

I kommer også til at arbejde med god digital adfærd i undervisningen såvel som mellem eleverne.

 

Vejledningen  

Du har god mulighed for at hente hjælp, hvis en af dine klassekammerater eller du selv har problemer. Vi har en studievejleder tilknyttet EUD Business, som du altid gå til, hvis du har noget, du gerne vil tale om, uden at andre hører det.

Har du behov for det, har vi også en fast psykolog i huset.

 

 

 

 

 

Undervisningen

På EUD Business har vi et stort fokus på det erhvervsrettede i undervisningen. Det betyder, at vi har et tæt samarbejde med erhvervslivet. Virksomhedsbesøg og gæsteundervisere er således en integreret del af den faste undervisning.

For at du skal lære så meget som muligt er differentiering i undervisningen central. Underviserne vægter at have fokus på det positive og de udviklingsmuligheder, som netop du har.

Evaluering 

For at lære at det vigtigt at vide, hvad der skal til for at blive bedre. Derfor er evaluering også en vigtig del af livet på EUD Business.

På EUD Business får du karakterer efter grundforløb 1 og 2. Du skal også til eksamen efter hvert grundforløb.

Vi vil også gerne lære og blive bedre. Du skal derfor også evaluere undervisningen og skolen som helhed. Evalueringen foregår fx gennem elektroniske spørgeskemaer eller ved samtaler mellem klassen og underviserne. En gang hvert år laves en større elevtilfredshedsundersøgelse (ETU).

 

 

 

 

 

 

Elevudsagn

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om, hvordan det er at være elev på EUD Business? Allerede i 8. klasse kan du tage et introduktionsforløb på EUD Business. Går du i 9. eller 10. klasse, og er du usikker på valg af ungdomsuddannelse, har du mulighed for at komme på brobygning.

Du kan også besøge os på uddannelsesmessen på Fælleden i november eller til vores åbent hus i januar. Hold øje med de aktuelle datoer på hjemmesiden.

Vi vil altid gerne vise dig vores skole, kontakt en af vores studievejledere herom.

Brug for vejledning?

 

 

Bodil Smidt-Jensen

Studievejleder EUD/EUX Business

kd.ucs@post @jsb 7657post @ 0216

Maria Winther Busk

Praktikpladskonsulent EUD/EUX Business

kd.ucs@post @bwm 8806post @ 8303

Sanne Skovsgaard Madsen

SPS-koordinator EUD/EUX Business

kd.ucs@post @mss
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.